Sérülésektől tizedelt hokisaink nagy pofonba szaladtak bele – ma a Brassó ellen javíthatunk.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 35. forduló
Ferencváros 1-5 Fehérvári Titánok
Harmadok: 1-3, 0-1, 0-1
Gól: Switzer (Tóth A., Tóth Ri.)

Arany (Pleszkán)
Rantanen, Boros – Nagy G., Walls, Perrier
Kärmeniemi, Jászai – Tóth A., Switzer, Tóth Ri.
Hegyi, Sarcia – Roczanov, Tóth G., Farkas
Pozsár, Lengyel

Keretünk állapotát jól jelzi, hogy légiós bekkünknek, Perriernek a tegnapi napon szélsőt kellett játszania az első sorunkban… Talán ennek a helyzetnek is köszönhetően még egy perc sem telt el, mikor megszerezték a vezetést a vendégek, amit nem sokkal később meg is dupláztak, emberelőnyből. Ezután gyorsan sikerült szépítenünk, Switzer révén találtunk be közelről. A gólnak különösen örült támadónk rokonsága, akik Magyarországra látogattak és tegnap a lelátóról szurkoltak a Fradinak – legidősebb tagjuk meg is jegyezte, hogy egész életében nem látott ilyen rossz játékvezetőket.

Ahelyett, hogy ebből megindultunk volna, egyből jött a hideg zuhany, fél perc sem kellett ahhoz, hogy újra kettő legyen közte. A második és harmadik harmadban pedig folyamatosan a „majdnem” volt terítéken, mindig csak egy picit pattant rosszul a pakk, ért oda később a bot. Csak kapuvasig jutottunk, míg a fehérvári fiatalok egy-egy gólt lőttek mindkét játékrészben, az utolsót már üres kapura. A vereség azt jelenti, hogy újra a Csíkszereda van lépéselőnyben az alapszakasz első helyéért folytatott küzdelemben.

Fodor Szabolcs

Jelenleg nyolc támadónk van bevethető állapotban, így álltunk fel a MAC elleni MK-elődöntőn is, nem vagyunk könnyű helyzetben, ilyenkor kellene még jobban odakoncentrálnia a jégen lévő játékosoknak. Persze a lábak is egyre fáradtabbak, főleg, hogy játszottunk egy nehéz meccset a hét közepén. Tehát ilyenkor 100%-ig ott kell lenni fejben, amit ma nem tudtunk megvalósítani, amikor egy kicsit jobban fókuszáltunk, akkor pedig nem tudtuk a kapuson átlőni a korongot, nagyokat fogott Gyenes, ilyenkor már kicsit frusztráltabbak is vagyunk, és semmi sem jön össze.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 36. forduló
Pesterzsébet, 20.00: Ferencváros – Corona Brassó
Jegy: 1000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)
TV: M4 Sport

Nagy Gergőt kérdezték a mai mérkőzésről: