Az erzsébetiek weboldala szerint 1300 db belépőt igényeltünk.

A kiírásnak megfelelően szeptember 24-én szerdán 15 órai kezdettel az Ady Endre utcai pályán kerül megrendezésre a mérkőzés. A mérkőzés biztosításában részt vesz a Ferencváros biztonsági csapata is. A vendégszurkolók beléptetése a Pöltenberg utca felőli főbejáraton történik majd, de – FIGYELEM – csak regisztrációs kártyával rendelkező szurkolóik léphetnek be a stadion területére. A hazai szurkolók a Klapka köz felőli kaput használhatják, de – FIGYELEM – a kiadott bérletek erre a mérkőzésre nem érvényesek! Jegyek elővételben már kaphatóak ma és kedden délután 14 és 16 óra között az Ady Endre utcai pályán. A jegyek ára egységesen 800 Ft.

A lelátóval szemközti oldal lesz a ferencvárosi „szektor”, ahová kitelepül a büfé és mobil illemhelyeket is kihelyeznek. Az erzsébeti és semleges szurkolóknak továbbra is rendelkezésére áll a Foci söröző, de ezen felül a szokásos – a hazai szektor szélén, pálya sarkán lévő – pultnál is lesz kiszolgálás.

ESMTK

A fradi.hu tájékoztatása szerint csak az új Fradi stadionnál lehet vendégjegyet venni:

A mérkőzésre ma (hétfő) 14.00-tól lehet belépőt váltani a Groupama Aréna jegypénztárában – egységesen 800 forintért. A jegyvásárláshoz szükséges az új szurkolói kártya megléte, amelyről minden fontos információt ITT találhatnak meg.

A meccs napján, szerdán 14.00-ig lehet jegyet venni a Groupama Arénánál.

A helyszínen nem lesz jegyértékesítés és erre a találkozóra online sem lehet belépőt vásárolni.

Az ESMTK Stadionjánál (Budapest, 20. kerület, Ady Endre út 150.) 13.30-kor lesz kapunyitás.