Az Üllői129 webshopját itt találjátok.

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?
Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1db pólót is elkészítünk.

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?
V: A rendelések 95%-a 2-3 munkanapon belül elkészül, a fennmaradó rendelések elkészítése a rendelés bonyolultságától és a gépeink szabad kapacitásától függően pár nappal elhúzódhatnak. Figyelem! A kiszállítás hosszára, ami hozzáadódik a gyártási időhöz, nincs ráhatásunk (ált. 1-2 nap)

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A pólókat átvehetitek személyesen is (1203 Budapest Kossuth Lajos u. 27-29), ezt a rendelésnél jelezzétek, így nincs szállítási költség.
A szállítási költség a rendelés összegétől függően változhat:
0-10 000 Forintig 1000 Ft
10 000-20 000 Forint között 1300 Ft
20 000 Forint felett ingyenes

Szállítunk-e külföldre?
Van lehetőség külföldi kiszállításra is, de ennek költsége országspecifikus, ezért a rendelést megelőzően érdeklődj az ügyfélszolgálatunkon, hogy az adott országba mennyiért tudjuk eljuttatni a kedvenc pólódat. A legtöbb szomszédos és EU-s országba nem sokkal drágább a kiszállítás, mint Magyarországra.

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló emailt?
A rendelés leadását követően, pár percen belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló emailt. Ha pár percen belül nem kapsz ilyen emailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az emailcímedet. Ha mindent rendben találsz, akkor emailben (service@polomania.hu ) vagy telefonon fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz.

Az általam kiválasztott termékből mindig van raktáron?
A boltjainkban, alapesetben csak olyan termékeket jelenítünk meg, amikből a rendelésed pillanatában tényleges készletel rendelkezünk. Az alapos raktárkezelés és terméknyilvántartás ellenére előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még sincs a választott termékből raktárunkban. Ebben az esetben azonnal értesítünk a hiányról és megbeszéljük a lehetséges megoldási lehetőségeket.

Valahol meg tudom nézni, hogy milyen státuszban van a rendelésem?
A regisztrációddal, automatikusan regisztrálod magad a Pólómánia.hu-n és a hozzá tartozó partnerboltokban. Bármely pólóboltban adsz le rendelést, a rendelésed státuszát nyomon követheted a http://www.polomania.hu/felhasznalo/sajat_rendelesek/ menüpontban.

Van lehetőségem sztornózni vagy módosítani a rendelésem?
Abban az esetben, ha a megrendelt póló gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod. Ezt könnyedén leellenőrizheted, ha megnézed a rendelés státuszát. Az ?új? és a ?várólistán? státuszok esetén van erre lehetőséged.

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam kézhez?
A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért a Pólómánia a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat. A visszaküldés következtében keletkező szállítási költségeket teljes egészében átvállaljuk. Ettől függetlenül a terméket bérmentesítve küldjétek vissza hozzánk, aminek a költségeit utólag megtérítjük. Megkérünk titeket, hogy értesítés nélkül ne küldjetek vissza terméket, előbb közöljétek velünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen. service@polomania.hu Ezt követ?en a szervíz munkatársai azonnal felveszik veletek a kapcsolatot.

Rendelkezem-e utólagos elállási joggal?
A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.

Az Üllői129 webshopját itt találjátok.