Az Unibet Üllői129 VB Góltotó archívuma.

“Különkiadás” a 2014-es világbajnokságra.

Itt találjátok a kiírást, fordulókat, egyéb információkat, valamint itt nyugodtan mehet a csevegés a tippekről, taktikákról, eredményekről, lehet egymást zrikálni is.

Az előző évadok archívumait itt találjátok:
Góltotó NBI ’12/’13
Góltotó NBI ’13/’14

A játék email címe: ulloi129goltoto[@]gmail[.]com. Innen is próbálunk majd értesíteni Titeket az eredményekről, határidőkről, hírekről.

Fordulók:
Csoportkör – Tippsor 1., Tippsor 2., Tippsor 3.
Kieséses szakasz – Tippsor 4., Tippsor 5., Tippsor 6., Tippsor 7.

Eredmények:
Csoportkör – 1. tippsor, 2. tippsor, 3. tippsor
Kieséses szakasz – 4. tippsor, 5. tippsor, 6. tippsor, 7. tippsor

Nevezés:
A részvételi lehetőség mindenki számára adott, csatlakozni bármikor lehet, erre nincsen megkötés. Amit kifejezetten kérünk: írjátok fel és tegyétek el az első alkalommal használt email címet és nevet, amivel neveztek és mindig azt használjátok, mert utólag nem fogunk összevonni eredményeket! Ha nem ugyanazzal a email/nick párossal neveztek a fordulókba, akkor minden alkalommal egy-egy új nevező kerül majd az összesített listába. Ezzel a módszerrel könnyen kizárhatjuk azt is, ha valaki más nevében szeretne tippelni…

A játék Unibet részéhez is bárki, bármikor csatlakozhat. Feltétel az Unibet felhasználói fiók megléte. Ha nincsen, akkor az oldalunkon a hozzászólások felett látható Unibet bannerre kattintva lehet regisztrálni. Ha nem látod, akkor arra kérünk, hogy add hozzá böngésződ reklám blokkolójának “fehér listájához” az ulloi129.hu domaint, ezzel támogatva oldalunkat. Ha nem áll szándékodban, akkor a a következő linket használva is elkészítheted unibetes felhasználódat: Unibet Üllői129 fiók regisztráció. A fordulók tippelési felületén lesz majd egy nem kötelezően kitöltendő mező, ahol meg lehet adni az Unibet fiók azonosítót.

Tippelés:
A totózás egy online felületen zajlik, amihez az alapot a Google szolgáltatja, minden fordulóra időben kitesszük a linket egy külön cikkben, valamint ezen oldalon is. A tippeket leadni a tippsor lezárásáig lehet. Ha véletlenül nem zárjuk le időben (pl. nem vagyunk gépnél), akkor az időn túli szavazatokat törölni fogjuk a fairplay szellemében. Egy email/nick párosról egy tippet fogadunk el, mégpedig a legelsőt, így kérünk Titeket, hogy már a kigondolt eredményekkel a fejetekben indítsátok el az online felületet!

Pontosztás:
Egy mérkőzésre leadott tipp…
– 3 pontot ér: Hazai és vendég gólok pontos eltalálása
– 2 pontot ér: Az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbsége egyezik és az nem nulla
– 1 pontot ér: Az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbségének tartománya (pozitív, nulla, negatív) egyezik. Magyarul a kimenetel találat.
– 0 pontot ér: minden egyéb eset

A kieséses szakaszban a tippek a rendes játékidőre vonatkoznak.

A fordulók eredményeit a teljes tippelési listával együtt az adott forduló kiértékelése után külön cikkben közzétesszük.

Ha a végső összesítésnél az első pozíciókban holtverseny alakul ki pontszámban, akkor a szezon során szerzett 3 pontos találatok száma dönt majd a helyezésről!

Díjazás:
A világbajnokság alatt két “nagy” forduló lesz, amikor díjat osztunk ki. Az első a csoportmérkőzések, a második pedig a kieséses szakasz után. Egyelőre csak az Unibet fiókkal rendelkezőknek biztosítunk díjat, a szezonban megszokott jóváírás formájában, de az ötletelés folyamatos, elképzelhető, hogy egyéb tárgynyeremények is befutnak később.

Első kör (csoportmeccsek)
1-2: 4000 Ft
3-6: 2000 Ft
7-10: 1000 Ft

Második kör (kieséses szakasz)
1-2: 6000 Ft
3-6: 3000 Ft
7-10: 2000 Ft