Női kéziseink Bajnokok Ligája csoportmeccséről ment a szakértés – a forduló legjobb játékosa Andrea Lekic lett, Klujber Katrin gólja is bekerült a legszebbek közé és nem mellesleg a Szív Bajnokai Alapítvány plüssgyűjtő akciója is remekül sikerült!

Felemelő kezdeményezéshez csatlakozott a Ferencváros kézilabda-szakosztálya. A Szív Bajnokai Alapítvánnyal közösen plüssgyűjtési akciót hirdetett beteg gyerekeknek, a szombati, Zaglebie Lubin elleni női Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt pedig szurkolóink bizonyították, mennyire összetartó közösség a Fradi család. A szurkolókhoz a játékosaink is csatlakoztak, s végül többszáz játék repült a pályára.

Hihetetlenül jól sikerült a rendezvény, felülmúlta a várakozásainkat – mondta Beck Mónika, a Szív Bajnokai Alapítvány alapítója. – Kézilabdás programon most voltunk először, de azt tudtuk, hogy a Fradi közössége rendkívül összetartó. Amikor a bejáratnál álltunk, nagyon jó volt látni, hogy mindenki plüssel a kezében érkezik. Hatalmas élmény volt.

A legfontosabb, hogy ezzel rengeteg rászoruló gyermek mindennapját tudjuk szebbé varázsolni –tizenöt zsák megtelt plüssökkel (közel 900 db), amelyek hamarosan nagyon jó helyre kerülnek.

A Legyél Te is szív bajnok!-kampány keretében szerveztük meg ezt az eseményt is, az összegyűjtött játékokat elsősorban vidéki kórházak gyermekosztályaira juttatjuk majd el – folytatta Beck Mónika. – Behívjuk azokat a gyereket is, akik már nincsenek kórházban, és elindultak a gyógyulás útján, mindenki egy jelképes dobogóra állhat, majd plüssel és éremmel, azaz bajnokként térhet haza.

Fradi.hu