Alacsony színvonalú meccsen maradt alul NBIII-as csapatunk a PTE-PEAC vendégeként.

Férfi labdarúgás, NBIII – Dél-Nyugati csoport, 11. forduló
PTE-PEAC 1-0 (0-0) Ferencvárosi TC II

Radnóti – Ladányi, Takács, Horváth B., Dhonata – Keita (Molnár M., 80.), Fenyvesi (Madarász, 63.) – Szabó Sz. (Birkás, 63.), Bagi, Manner – Berényi (Lukács, 67.)

Az elmúlt szezonban 1 győzelmet és 1 döntetlent jegyeztünk a pécsiek ellen, akik idén a kiesés ellen menekülnek. A kezdőből Shadirac, Gágyor és Őri mellett az U19-es válogatottal szereplő Almássy és Tóth Alex hiányoztak.

Az PMFC-stadion eső által átmosott, göröngyös talaja garantálta az alacsony színvonalat. Az első félidő elején egy hazai tekerés kerülte el a jobb felsőt, majd egy rossz passzt követően ismét a hazaiak gurítottak a félüres kapu mellé.

Elsősorban a PEAC vezetett veszélyesebb támadásokat, a 73. percben pedig Hawkins lódult meg három védő üldözésében, és lőtte ki a jobb alsót, 0-1. Tíz percre rá egy védő rúgott luftot Manner szorításában, a labda Bagihoz került, aki éles szögből beadás helyett a kapusba passzolt, majd a 86. percben Ladányi jobb oldali beadása csúszott le a cipőjéről, de a labda csak a felső lécet súrolta.

A nagy Fradi-helyzetet nem hozó mérkőzés így 1-0-ás vereséggel végződött, amivel a 4. helyre csúsztunk vissza. Október 22-én, vasárnap 11 órától a Gárdonyt fogadjuk majd a Kocsis Sándor Sportközpontban.