Ladányi, Trimboli és Pócsik góljaival nyert tartalékcsapatunk, Dhonata pedig bemutatkozott – a gólokat is megnézheted.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 34. forduló
Ceglédi VSE 1-3 (1-2) Ferencvárosi TC II
Gólok: Ladányi (4.), Trimboli (30.), Pócsik (94.), ill. Markó (32.)

Őri – Lukács, Chyreme, Cubra, Juhász (Dhonata, 78.) – Mazzonetto A. (Pajti, 69.), Pintér – Ladányi (Mazzonetto N., 87.), Trimboli, Jones – Pócsik

A kiesés elől menekülő Ceglédhez utaztunk, akiket ősszel 3-1-re vertünk.

Erősen kezdtünk, Pintér előbb a bal alsó mellé tekert, majd Ladányi próbálkozott. A 4. percben Lukács adott be balról, a másik oldalon pedig Ladányi érkezett, és megszerezte 6. tavaszi gólját, 1-0. A 10. percben Trimboli lőtt a bal felső felé, a 23.-ban pedig Ladányi lőtt a kapusba. Pontosan félóra telt el, amikor Pócsik pörgetett Trimboli elé, aki megduplázta az előnyünket, 2-0, a fordulásból azonban szinte azonnal szépítettek a hazaiak, 2-1.

A második félidő kevesebb akciót hozott, illetve felélénkült a Cegléd. Az 59. percben Juhész beadásából Ladányi lőtt igen közelről, de a kapus hatalmasat védett. Bő 10 perccel később ismét Ladányi próbálkozott, ezúttal Pócsik passzából, majd Annus eresztett meg egy bombát 30-ról, ami a kapufán landolt. A 94. percben Dhonata szlalomozott át 3-4 hazai védőn, buktatása után pedig Pócsik tekerte be könnyedén a szabadrúgást, és szerezte meg 8. gólját a szezonban, 3-1.

Újabb győzelmünkkel a 7. helyen vagyunk, és még a 4. MTK is látótávolságon belül van. A szezonból 3 meccs van hátra, jövő hét vasárnap 11 órától a tabellarivális PTE-PEAC csapatát fogadjuk a Népligetben.