A ma esti találkozók lefújása után (azaz még éjfél előtt) megnyitják az összes helyet, így a felső karéjt is, a péntek déli sorsolásig ráadásul némileg olcsóbban lehet majd jegyekhez jutni, mint azután, hogy kiderült, kivel játszunk – ellenféltől függetlenül, 15%-kal drágábbak lesznek majd a belépők.

A péntek déli sorsolást követően kiderül, hogy melyik európai top csapattal mérkőzünk meg a legjobb nyolc közé jutásért az Európa Ligában! Attól a pillanattól, hogy ismert az ellenfél, 15 százalékkal magasabb áron vásárolhatóak a megmaradt jegyek a Puskás Arénába. Azoknak, akik az elmúlt 2 hónapban nem vették meg a Fradiért – early bird áron – a belépőjüket, most fél napos akciót hirdetünk, amikor (a sorsolás utáni árakhoz képest) 10%-kal olcsóbban juthatnak jegyhez! Természetesen mint korábban, most is él a bajnoki szezonbérletesekre érvényes 20%-os, az EL-csoportkör bérleteseknek szóló 10%-os további kedvezmény a normál jegyárakhoz képest!

A sorsolás végéig érvényes jegyárak

Lesz tehát fél nap csütörtökön késő este, amikor a vagy 18.45-kor vagy 21.00-kor kezdődő visszavágók véget érnek (hosszabbítás és esetleges 11-es rúgások után éjfélhez közel), és onnantól megnyitjuk a fennmaradt összes helyet a Puskás Arénában, s fél napig, vagyis a február 24-iki, pénteki sorsolás azon pillanatáig, amikor kiderül, ki lesz az FTC ellenfele, még 10%-os kedvezménnyel lehet még jegyet venni! Kis kockázat, de nagy kedvezmény azoknak, akiket esetleg befolyásolhat, hogy mely csapat kerül a Fradi útjába. Amint Gera Zoltán kihúzta a leendő ellenfelet, onnantól már nem él a kedvezmény. Természetesen mint korábban, most is él a bajnoki szezonbérletesekre érvényes 20%-os, az EL-csoportkör bérleteseknek szóló 10%-os további kedvezmény a normál jegyárakhoz képest! Jegyvásárlás ITT!

A sorsolás után érvényes jegyárak

Ne késlekedjen! Vegye meg csütörtök éjfél és péntek dél között a jegyét, ne várja meg az ellenfél kilétét, így 10%-ot nyer!

(fradi.hu)