A hazaiak ötvenszer vették be a kapunkat – a meccs után a debütáló Bredák Dominik, valamint Lékai Máté és Pásztor István értékelt.

Férfi kézilabda, NBI, 3. forduló
Veszprém 50-40 (25-21) Ferencváros
Gólok: Balogh 6, Debreczeni 5, Füzi 5, Lékai 5, Prainer 5, Bognár 4, Bujdosó 3, Kovacsics 3, Bredák 2, Borbély 1, Bohács 1

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Rövid összeállítás, valamint Lékai Máté és Pásztor István értékelése:

Bredák Dominik és Pásztor István sajtótájékoztatója:

Bredák Dominik

Nagyon élveztem a játékot, örülök a játékperceknek. A védekezésünkön sokat kell még javulni, ezen fogunk dolgozni a jövőben.

Pásztor István

Természetesen gratulálok a házigazdáknak! Szerintem ez mindkét csapatnak jó felkészülés volt. Momo 60 percen keresztül tudta motiválni a játékosait, így végig nyomták a meccset. Mi kedden idegenben lépünk pályára Franciaországban, amihez úgy gondolom tényleg egy nagyon jó felkészülés volt a mai. Bebizonyosodott viszont, hogy egy ilyen szintű beálló – átlövő páros kapcsolat ellen nem elég feszes a védekezésünk. Nagyon örülök, hogy be tudtuk nevezni Bredák Dominiket, junior korú játékosunkat, aki két gólt is szerzett a mai összecsapáson. Szerintem ez nagyon nagy siker számára is. Sok sikert kívánok a BL-ben a Veszprémnek, természetesen nézzük az összes mérkőzésüket!

Veszprém