Korábbi játékosunk visszatér.

Újra a Ferencvárosi Torna Club szolgálatába szegődött a 21 éves labdarúgó, Pócsik Botond. A csatárként és szélsőként is bevethető játékos szerdán írt alá szerződést klubunkkal.

Pócsik Botond 2015-ben igazolt Győrből a Ferencvárosba, amelynek U16-os, U17-es és U19-es együttesében is szerepelt. Két évvel ezelőtt, 2020-ban ő is tagja volt a frissen újjáalakult tartalékcsapatunknak, az FTC II-nek, amelynek színeiben 34 mérkőzésen lépett pályára a 2020/2021-es idényben. A következő, 2021/2022-es szezont már a Nyíregyháza Spartacusnál töltötte, a mostani kiírást pedig a harmadosztályban szereplő III. Kerületnél kezdte, a folytatásban azonban visszatér az FTC II-höz.

Újra visszajöttem a megszokott környezetbe, a régi kis brigádomhoz… Örülök neki, hogy itt lehetek, annak már annyira nem, hogy hogy alakult az előző év. Most azon leszek, hogy gólokkal, gólpasszokkal, szép játékkal segítsem a csapatot. Mindent megteszek, hogy bebizonyítsam, érdemes volt visszahozni a Ferencvároshoz – nyilatkozta a megállapodás aláírása után Pócsik Botond.

Fradi.hu