Veszprém megyében láthatod ma a régi nagy kedvenceket.

Május 14-én, szombaton ismét Veszprém megyébe, egészen pontosan Dudarra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata. A hajdani kedvencek a Zirc közelében található bakonyi községben 15 órakor lépnek pályára.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is láthatnak a nézők az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosokat, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, nem mellékesen két egykori honi gólkirályt is, mi több, az 1975-ös KEK fináléban érdekelt együttesből ugyancsak érkezik ferencvárosi legenda. A dudari sporttelepen ugyanis a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Keller Józseffel, Mucha Józseffel, továbbá Fischer Pállal, Igor Nicsenkóval, Holló Richárddal, Józsi Györggyel, s persze másokkal is.

Az FTC küldöttsége kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a gálameccs előtt Dudarra érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a bakonyi községben hete óta nagy érdeklődéssel várt Fradi ünnepen.

Fradi.hu