Már nem csak kétmeccses bérletet lehet venni.

Magyar bajnok férfi labdarúgó csapatunk az ősz során az UEFA Európa Ligában szerepel, ahol eddig a Bayer Leverkusen és a Celtic elleni, idegenbeli találkozónk mellett a Real Betis elleni, hazai meccsünk zajlott le. Ez azt jelenti, hogy még két UEL-mérkőzést játszunk a Groupama Arénában, előbb az 51-szeres skót bajnok Celticet fogadjuk november 4-én, csütörtökön 21.00 órától, majd december 9-én, szintén csütörtökön 21.00-től a német Bayer Leverkusen látogat majd hozzánk.

A Real Betis elleni, hazai mérkőzésen fergeteges hangulatot teremtettek szurkolóink, amely a pályán küzdő játékosainknak is extra erőt adott, aminek köszönhetően a mieink nagy küzdelemre késztették a LaLiga egyik meghatározó csapatát. A Celtic és a Leverkusen elleni párharc során is számítunk drukkereink segítségére, töltsük meg újra a szentélyünket!

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy elindult a Celtic, illetve a Bayer Leverkusen elleni találkozókra szánt, úgynevezett „egymeccses” jegyek értékesítése a kétmeccses UEL-bérletek mellett. A belépőket a meccsjegy.fradi.hu-n vagy pedig a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, , K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a meccs kezdetéig, V.: zárva, kivéve mérkőzésnapon) lehet megváltani.

Ahogy a 2 mérkőzésre érvényes bérletek esetében, úgy az „egymeccses”, a Celtic illetve Bayer Leverkusen elleni összecsapásra szóló jegyek esetében is bérletes szurkolóink 40 százalékos kedvezménnyel vehetnek jegyet! Fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga-csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni!

(fradi.hu)