Sok meghívó érkezett.

Férfi labdarúgó csapatunk vezetőedzője, Peter Stöger 14 felnőtt- és két utánpótlás-válogatott játékosát kénytelen nélkülözni ezekben a napokban. A legnagyobb kontingens a magyar nemzeti tizenegyhez csatlakozott, Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Botka Endre és Vécsei Bálint kapott meghívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól. Rajtuk kívül a korábbi játékosunk, Gera Zoltán szövetségi edző által felkészített U21-es magyar válogatottba is hívtak egy fradistát Csontos Dominik személyében.

A magyar együttessel egy vb-selejtezőcsoportban szereplő Albánia ezúttal is számít Myrto Uzunira, így október 9-én, szombaton, a magyar–albán-selejtezőn megismétlődhet a szeptemberi, Elbasanban lejátszott mérkőzésen előállt helyzet, Uzuni újra magyar csapattársai ellen szerepelhet.

A D-csoportban is összejöhet egy fradista találkozó, október 12-én ugyanis az Oleksandr Zubkovot soraiban tudó Ukrajna az Adnan Kovacevicet, Eldar Civicet és Stjepan Loncart is beválogató Bosznia-Hercegovinát fogadja.

Az európai kvalifikáció következő napjaiban Lasha Dvali (Georgia) és Miha Blazic (Szlovénia) juthat még szóhoz, húszéves szerb játékosunkra, Zeljko Gavricra pedig Szerbia U21-es együttese számít.

Három játékosunk az afrikai selejtezőkben játszhat majd, Aissa Laidounit Tunézia, Samy Mmaee-t és Ryan Mmaee-t pedig Marokkó szövetségi kapitánya hívta meg.

A játékosokra váró mérkőzések: Fradi.hu