Női kéziseink legutóbbi bajnokijának pillanatai – csapatunk több játékosa már elkezdte a felkészülést a válogatottal. A Rosztov elleni győztes BL-meccsről pedig Márton Grétával beszélgettek a Hetesben.

Galéria: Origo

A péntek este óta együtt készülő kerethez hétfőn délután csatlakozott a vasárnap még külföldön bajnoki mérkőzést játszó Tomori Zsuzsanna és Szikora Melinda, míg Szöllősi-Zácsik Szandra betegsége miatt nem lehet ott a válogatottal.

A péntek késő esti találkozót követően szombat reggel beszéltem először a csapattal, próbáltam kifejezni, hogy mit szeretnék látni rövid és hosszú távon – mondta el Golovin Vlagyimir. – A legfontosabb a stabilitás, ez az alap, ebből tudunk tovább építkezni. Az első mérkőzés szinte mindig „darabos”, de ezt szeretnénk kikerülni. Jobbak vagyunk, mint a szerdai ellenfél, de erről nem beszélni kell, hanem a pályán megmutatni.

Új fejezet nyílt a válogatott életében, a keret még fiatalabb, mint eddig – emelte ki Bíró Blanka. – Az biztos, hogy rengeteg munka áll előttünk. Portugália és Szlovákia ellen lépésről lépésre egyre magasabb szinten játszó ellenfelekkel szemben próbálhatjuk ki magunkat a héten.

MKSZ