Öröm az ürömben, hogy azóta Csernik Kornélt kiengedték a kórházból, szerencsére nincs komoly baja, pár nap pihenőt után újra edzésbe állhat.

Férfi labdarúgás, NBII, 10. forduló
Soroksár SC 1–2 (1–2) Dorogi FC
Gól: Korozmán

Beszámoló: Soroksár, NSO

Varga Á. – Nagy O. (Ladányi, 73.), Gyömbér, Valencsik, Pászka – Csernik (Kovác, 11.), Hudák M. – Redzic (Szerető, 73.), Haris (Ternován, a szünetben), Korozmán – Lovrencsics B.

Lipcsei Péter

Játékosaimat megviselte Csernik Kornél súlyos sérülése a mérkőzés elején. A második félidőben nagy fölényben játszottunk, a helyzeteink is megvoltak, de rossz döntéseket hoztunk vagy a Dorog kapusa parádézott. Megijedtünk, úgy tűnt, nagy a baj, néhány percre elveszítette az eszméletét, rögtön jött a mentő. A Merényi kórházba szállították, ahol mellkasi és koponyavizsgálatokat végeztek el rajta. Megnyugodhattunk, mert az eredmények negatívak, s szerda este elhagyhatta a kórházat. Számos helyzetet kidolgoztunk, de Tulipán Ákos, az ellenfél kapusa remekül védett. A kettő egyes vereség ellenére a meccs után nem hibáztattam a játékosokat, ugyanis mindent megtettek az egyenlítésért.