Pólósaink hazai medencében folytatják a bajnokságot – Varga Dénes pedig bejelentést tett arról, hogy meddig tervezi a válogatott szereplést.

Férfi vízilabda, OBI, alapszakasz, 3. forduló
Népliget, 20.00: Ferencváros – Egri VK
Jegy: 1000 Ft (a tavalyi szezonbérletek érvényesek!)
TV: FradiMédia

Vogel Soma és Varga Zsolt így várja a mérkőzést:

Az FTC-Telekom Waterpolo csapatkapitánya, Varga Dénes a bronzéremmel zárt idei olimpia után Tokióban úgy nyilatkozott, hogy még átgondolja, folytatja-e a válogatott-pályafutását, és ha igen, mikortól és hogyan. Nos, csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy igen, folytatja, méghozzá egészen a 2024-es ötkarikás játékokig, azaz ott lesz Párizsban – mivel a fiatalos Fradi rá is jótékony hatással van.

A Ferencvárosban fiatalos, lendületes, jövőbe mutató csapat alakult ki, ez valamennyire engem is megfiatalít, így úgy gondolom, Párizs reális cél – nyilatkozta a 34 esztendős Varga Dénes az M1 aktuális csatornának. – A 2023-as év félig-meddig már az olimpiai kvalifikáció jegyében telik, ezért úgy érzem, nehéz kikerülni, hogy elmenjek Párizsig, ráadásul van is ilyen vágyam. A mostani szezont megszakítja majd a tavaszi világbajnokság, ami előtt és után is csúcsformában kell lenni a magyar bajnokság miatt, így nem nézne ki jól, ha azt nem céloznám meg.

Ugyanakkor a csak 2022 augusztusában esedékes Európa-bajnokságot kihagyja a klasszisunk, hogy legyen ideje rápihenni a következő szezon klubfeladataira is.

Fradi.hu