A magyar férfi futsal válogatott EB-selejtezőt játszik. Hajrá, magyarok! A nemzeti csapatban clubunkat Horváth Szabolcs képviseli.

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, amelyet a Médiaklikken keresztül online is követhetsz, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Turzó József, szövetségi kapitány

Szükségünk van az éles nemzetközi mérkőzésekre, fontosnak tartjuk, hogy maximális erőbedobással készüljünk a kontinens egyik legjobbja ellen, amelynek erejére jellemző, hogy oda-vissza simán legyőzte a fehéroroszokat. Megpróbálunk pontot szerezni ezen a találkozón, és csak a lefújás után fókuszálunk az utolsó, minden eldöntő minszki összecsapásra. Tudjuk, melyik mérkőzésen mit szeretnénk játszani, ehhez taktikailag előre kell lépnünk, és nagyon fontosak a mentális összetevők is. Kielemeztük riválisainkat, de a saját alapjátékunkat próbáljuk játszani, lehetőség szerint minél magasabb szinten. Az egyéni formák terén van némi hiányérzetem, továbbra is érezhető a járvány miatti nagyon hosszú leállás, és a játékosok betegségének hatása, de azon dolgozunk, hogy a megfelelő csapatjátékkal és hozzáállással eltüntessük ezt a fajta lemaradást.

MLSZ