Volt játékosunk Fradiba igazolása a téma Boszniában.

Bosnyák sajtóhírek szerint az Everton nem hosszabbítja meg Muhamed Besic szerződését, aki így a helyik lapok szerint szabadon igazolható játékosként visszatérhet a Fradiba. Úgy tudjuk, szándék van erre, de még kérdéses, visszaszerezhető-e az FTC számára a korábban nagy erősítést jelentő légiós.

Legutóbb több mint egy éve, 2020 januárjában lépett pályára tétmeccsen még a Sheffield United csapatában Muhamed Besic, aki nyáron visszatért kölcsönjátékából az Evertonhoz, ám ott csak a tartalékoknál számítanak rá.

Bosnyák sajtóhírek szerint ezért szinte biztossá vált, hogy a Premier League-ben szereplő együttes nem hosszabbítja meg a válogatott játékos nyáron lejáró szerződését, így a 28 éves védekező középpályás szabadon igazolható válik.

A sport.ba információja szerint pedig elképzelhető, hogy Besic a nyáron visszatér a Ferencvároshoz, amelynél 2012 és 2014 nyara között 50 mérkőzésen szerepelt. A középhátvédként is bevethető játékos ebben az időszakban a Fradi alapembere és a szurkolók egyik kedvence volt, sőt, tavaly nyáron az FTC-drukkerek minden idők legjobb légiósának választották Besicet Leonardo és Zoran Kuntics előtt.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a klub vezetése és a játékos között régóta élő és jó kapcsolat van, és szándék lenne arra, hogy Besic adott esetben visszatérjen, de az sok tényezőtől függ, hogy az eddig a Premier League-ben szereplő légiós végül Magyarországra igazol-e, hiszen alighanem sok ajánlat közül válogathat.

forrás: csakfoci.hu