A Paks három játékosa is nyilatkozott a vasárnapi találkozóról.

A Ferencváros ellen mindig küzdelmes játszani, főleg úgy, hogy Ők vannak odahaza. Remek csapat, minden posztra több emberük jut, így szinte mindegy, ki játszik, a saját futballjukat tudják hozni. Nekünk pedig száztízszázalékot kell majd nyújtanunk, hogy pontot vagy pontokat hozzunk haza. Összességében nem lehet különválasztani a védelmet, a középpályát és a csatársort, együttesen, csapatszinten kell a lehető legszervezettebnek lennünk mind támadásban, mind védekezésben. Igazán kompakt futballal kell előrukkolnunk az FTC stadionjában.

– Vági András

Nyilván nehéz meccsre számítok, hisz’ lehet matekozni, de több mint valószínű, az idei bajnokhoz látogatunk vasárnap. Ha jól játszunk, mint tettük azt december közepén ellenük, akkor képesek lehetünk jó eredményt elérni. Meggyőződésem a legutóbbi egymás elleni találkozónkon játszottunk eddig a legjobban a bajnokságban, több gólt is szerezhettünk volna… Most is hasonló játékra készülünk, persze most mi leszünk idegenben, de ez sem okozhat gondot, mindenki játszott már a Groupama Arénában. Kiváló összecsapásra számítok, és mint azt láthattuk már, a Fehérvár és még a DVTK is tudott nyerni a Fradi otthonában, tehát egyáltalán nem nézünk lehetetlen feladat elé. Jó játékkal maximálisan meglehet az esélyünk.

– Bognár István

Talán nem meglepő, én is nehéz mérkőzést várok, a Fradi akkor is Fradi, ha épp’ nem a legélesebb. Nem szabad megijedni, szeretnénk bravúrt elérni, tehát nyilván győzelmi szándékkal futunk majd ki a pályára, sosem tesszük fel a kezünk! Az elmúlt pár összecsapáson nem úgy jött ki a játékom, ahogy azt igazán szerettem volna, most javítanék. Teszem majd a dolgom, de tudom, nem csak én, mindenki keményen beleáll majd a hétvégi megmérettetésbe.

– Hahn János

(paksifc.hu)