Lipcsei Péter szülővárosából hozta el a pontokat fiókcsapatunk a pótolt mérkőzésen.

Férfi labdarúgás, NBII, 24. forduló
Kazincbarcikai BSC 0–2 (0–1) Soroksár SC
Gólok: Derekas, Ladányi

Beszámoló: Soroksár, NSO

Major – Gárdos (Kópis, 81.), Csontos, Magyari (Tóth, 65.), Pászka – Derekas, Hudák – Csernik, Erdélyi, Takács – Ramadan (Ladányi, 86.)

Lipcsei Péter

Rászolgáltunk a győzelemre. Jó mérkőzést játszottunk, sikerünk értékét növeli, hogy ilyen összeállításban még sohasem szerepelt az együttes. Szívvel és lélekkel futballoztunk, meggyőződésem, hogy nem sok csapat távozik majd Kazincbarcikáról három ponttal.

A meccsen sérülések miatt új kapus védte a Sori hálóját, Major Barnabás volt a beugró:

A Vasas Kubala Akadémián nevelkedtem, majd egy rövid időt Kispesten töltöttem. Innen Csákvárra vezetett az utam, ahol rendszerint Magyar Kupa mérkőzéseken jutottam szóhoz. Ezt követően az NB3-as Csepelben védtem egy évet, az elmúlt időszakban viszont csapat nélkül készültem. Nem volt sok időm gondolkodni, hisz az első hívást követően 48 órán belül már pályára léptünk. Természetesen volt bennem drukk, de a kezdő sípszót követően ez inkább határozottsággá alakult. Bíztam a társakban, akik mindenben segítették a munkámat, és úgy érzem jól sikerült a bemutatkozásom. Nem kaptunk gólt és győztünk, nem is kívánhattam volna szebb első mérkőzést!