A negyeddöntő hajrájában döntöttük el a továbbjutás kérdését – a gólokat is megnézheted.

Női labdarúgás, Magyar Kupa, negyeddöntő
Felcsút 0–3 (0–0) Ferencváros
Gólok: Pusztai, Vágó, Zlidnis

Beszámoló: Fradi.hu

Bednar – Mosdóczi, Hasanbegovic, Zlidnis, Nagy Virág (Rőhberg, 90.) – Pusztai (Papp L., 78.), Fenyvesi, Ivanusa (Nagy Viktória, 90.) – Cameron (Kehrer, 62.), Marques (Brandon, 78.) – Vágó

Dörnyei Balázs

Kellett egy kis idő, mire összeállt a játékunk, mert egy rendkívül defenzíven játszó Puskás Akadémia ellen léptünk pályára. Ellenfelünk szinte tíz emberrel védekezett, sok szabálytalansággal tarkította a mérkőzést. Sajnos egy büntetőt is kihagytunk, de a mezőnyfölényünk az utolsó 20 percben meghozta a gyümölcsét és három gólt szerezve nyertünk és sorozatban hatodik alkalommal jutottunk be a legjobb négy közé. Összességében egy értékes győzelmet arattunk, így jól kezdtük a tavaszi szezont.

Caroline Kehrer személyében egy kanadai támadóval bővült a keretünk, a dán élvonalbeli Aalborgból érkezett hozzánk. Sajnos Siklér Kinga, Nagy Viktória és Czellér Dorka sérülése miatt kicsit elfogytunk elől, így szükségünk volt erősítésre. Carolinét háromhetes próbajátékra hívtuk és végül megegyeztünk abban, hogy a nyárig velünk marad és segít a csapatnak. A kapusunkkal, Chandra Bednarral együtt játszott, így jól ismerik egymást. Caroline egy nagyon profi hozzáállású, nagy munkabírású, intelligens játékos, erősítés lehet nekünk.