Labdarúgó csapatunk vezetőedzőjét kérdezték a holnapi bajnokiról.

– Következik a derbi, amely hagyományosan a legfontosabb mérkőzés a Fradi-szurkolók számára. A csapat készen áll?
– A csapat mindig készen áll. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a mérkőzés mit jelent a szurkolóink számára. Sajnálatos, hogy nem lehetnek velünk ezen a fontos mérkőzésen sem, de tudjuk, hogy követik az eredményeket és továbbra is támogatják a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok mindannyian átérzik ennek a mérkőzésnek a felelősségét. A többit majd szerda este meglátjuk!

– Már van tapasztalatuk zárt kapus újpesti mérkőzésről, hiszen tavaly is nézők nélkül rendezték az idegenbeli derbit. Fel tudná idézni, hogy milyen volt?
– Minden mérkőzés nehéz, amit szurkolók nélkül kell megvívnunk, hiszen a futball az életünk. A jelenlegi helyzeten viszont sajnos nem tudunk változtatni.

– A nyolcadik derbije következik a Ferencváros vezetőedzőjeként, ám még sosem veszített az Újpest ellen. Mi a titka?
– A titkom? Nincs ilyen. Bízom benne, hogy a jó sorozatom nem szakad meg. Koncentrálnunk kell, hiszen akár az Újpest elleni mérkőzést, akár a bajnokság jelenlegi állását nézzük, nagyon fontos, hogy újabb három pontot szerezzünk.

– Mit gondol az ellenfélről, az Újpestről?
– Biztos vagyok benne, hogy motiváltak, nyilvánvalóan azon lesznek, hogy elkezdjenek minél több pontot szerezni. Komoly csapatról van szó, ezért komolyan is készülünk ellene.

Fradi.hu