A „Nemzet Csótánya”, a legendás énekes és Clubunk szurkolója (és majdnem játékosa) ma ünnepli születésnapját. Isten éltessen Feró! Támadás!

Én eleve Fradistának születtem, már az apám is Fradista volt. Nem válogattam én, hogy MTK vagy Fradi drukker legyek, hanem egyértelmű volt a dolog. Apám már gyerekkoromban vitt a meccsekre, akkor még a Kinizsis korszak volt. Eléggé fanatikus voltam abban az időben. … Helyükre kerültek a nemzeti gondolatok és érzések bennem. Az embernek jól esik magyarnak lennie. A zöld a magyarság színe, a fehér pedig a tisztaságé. Nekem egy lelkületet és reménységet adott, hogy lehet létezni ebben a világban.

forrás: ftcbaratikor.hu

Őrbottyánban híres focista lettem, vagy inkább ismert, aki mellesleg focizik is. A labdarúgást gyerekkoromtól szeretem: 7-es voltam, jobbszélső, néha középcsatár, de egyiknek sem igazán jó. Aztán az edző egyszer berakott jobbhátvédnek, és azon a poszton ragadtam. És igen, a Fradi ificsapatába is bekerülhettem volna, de amikor kiderült, hogy hetente öt edzés van, azt mondtam, na ne… Mi lesz a csajokkal?! Akkor és ott fel is adtam, tudtam, hogy a profi pályafutáshoz rendesen kell csinálni, minden mást félretenni. Ezt pedig nem akartam.

Hosszabbítás – NS nyomán