A Dinamo Zágráb és a Molde továbbjutott a kieséses szakaszba, a Celtic pedig elvérzett.

A horvát bajnok Dinamo Zágráb veretlenül nyerte meg a K-csoportot, ahol a CSZKA Moszkva, a Feyenoord és a Wolfsberg próbálta megállítani őket. Ez olyannyira nem sikerült a holland – orosz – osztrák triónak, hogy csak a Feyenoord és a CSZKA Moszkva tudott egyszer-egyszer 0-0-ás döntetlent elérni ellenük. A hat meccs alatt mindössze egy (!) gólt kaptak, az utolsó meccsen a CSZKA 0-3 után tudott betalálni.

A norvég bajnok Molde FK a B-csoportban szerepelt, ellenfelei: Arsenal, Rapid Wien és Dundalk. A kék-fehérek negatív gólkülönbséggel, de pozitív mérleggel zártak a hibátlan Arsenal mögött a 2. helyen. A Dundalk ellen hozták a „kötelező” oda-vissza győzelmet, a bécsi zöld-fehéreket pedig otthon legyőzték, így az utolsó fordulóban „döntőt” játszottak a Rapid otthonában, 2-2 lett a vége, ami a Molde továbbjutását jelentette.

A skót bajnok Celtic FC a H-csoportba került, ahol az AC Milan, a Lille és a Sparta Prága ellen próbálkozhatott. Nem sok sikerélmény érte őket, az utolsó fordulóban szerezték meg első győzelmüket a Lille ellen, már korábban eldőlt, hogy a franciák továbbjutnak, míg a zöld-fehérek utolsóként végeznek. Mérlegük: 1 győzelem, 1 döntetlen (mindkettő a Lille ellen), valamint 4 vereség.