A MOL FC hátvédje szerint tudják milyen minőséget képvisel a Fradi – Funsho szerint is jó mérkőzés volt, a tizenegyest értékesítő Nikolics szerint megérdemelték volna a három pontot.

Nemanja Nikolics

Az első félidőt sajnálom, mert jól játszott a csapat, kialakítottunk helyzeteket, de nem rúgtunk belőlük gólokat, így nem tudtuk megszerezni a három pontot. Ugyanakkor pontrúgásból meg sajnos megint gólt kaptunk, ebben fejlődnünk kell. Részünkről elmaradt a második gól, lehet kicsit óvatosabbak voltunk ma, de ők is lehet, hogy az egy pontra koncentráltak a találkozón. Az összkép alapján megérdemeltük volna a három pontot, közelebb álltunk hozzá, de hosszú a szezon, megyünk tovább előre. Nyerni akartunk a mai mérkőzésen, mert elsők akartunk lenni a tabellán, de ez ma nem sikerült. Ha nyertünk is volna ma, akkor sem dőlt volna még el a bajnokság, fontos meccsek lesznek előttünk, de a hibáinkat ki kell javítani. Jó csapat vagyunk, jó irányba megyünk, együtt vagyunk a pályán kívül is, ami nagyon fontos. Bízom magunkban, hogy a szezon végén mi legyünk az elsők, de azért még sokat kell dolgozni.

Visar Musliu

Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, hiszen tisztában voltunk vele, hogy milyen minőséget képvisel a Ferencváros. Úgy érzem, jól felkészültünk belőlük és ennek köszönhetően egy nagyon jó meccset játszottunk. Sajnos a hibák benne vannak a játékban, egy hiba után pedig az ellenfél megszerezte a vezetést. Sajnálom, hogy így alakult, mert az első félidőben nekünk voltak igazán nagy lehetőségeink. A második játékrészben aztán sikerült egyenlítenünk, amiatt azonban csalódott vagyok, hogy a győzelmet nem tudtuk megszerezni. Kielemezzük ezt a mérkőzést is és megyünk tovább, a következő fordulóban az MTK ellen nyerni szeretnénk.

forrás: molfc.hu, origo.hu