Zoran Mamic gratulált és elmondta, hogy remekül használtuk ki az erősségeinket.

Ahogy a Celtic ellen is hatalmasat küzdöttünk, úgy ma is. Három remek csapatot győztünk le, ezzel történelmet írtunk. De még vár ránk egy párharc. A szurkolók 90 perc alatti teljesítménye egészen biztosan sokat hozzátett a mai játékunkhoz. Ilyen fantasztikus hangulatot nem vártam, a bábuk is jól néznek ki, de az élő szurkolás egész más. A Dinamo ellen tavaly a második meccsen ugyanaz volt a gondunk, mint most itt a Dinamónak, a gyors gól. Az a meccs a második gólnál elszállt. Mindkét csapatnak keményen kellett koncentrálnia, most nekünk sikerült ez jobban. Nagyot léptünk előre, nemcsak az eredmény miatt, hanem a klubnak, a játékosoknak és szurkolóknak adott hit miatt. Most örüljünk! Nem a múlton gondolkodom, csak a jövőn. Nem számít, hogy melyik ellenfelet kapjuk. Fel fogunk készülni, alaposan, de magunkra kell figyelnünk, a három legjobb csapatot vertük ki, ez hitet kell adjon.

Ezt a sikert ki kellett érdemelni, kemény munkával, koncentrációval, a siker nem jön az égből. Az, hogy engem éltetnek, nem csak rólam szól, hanem a csapatról. Ez mindenkit büszkeséggel tölthet el a klubnál, ez a közös siker jutalma. A playoff taktikailag egész más lesz, hisz az első meccsen idegenben kell játszani, a másodikon itthon. Ez előnyt jelenthet. Az esély, bárki is lesz az ellenfél, egyelőre 50-50%.

Szergej Rebrov

Gratulálok a Ferencvárosnak. Sportban az nyer, aki több gólt szerez. A hazai csapat kegyetlenül kihasználta a helyzeteit, az első percben kapott gól után egyenlíteni tudtunk. A második félidőben még irányítani is tudtuk a játékot, de a magyar csapat megtartotta az előnyét. Nem tudtuk megvalósítani a tervünket, innentől az EL-playoffra figyelünk. Innentől már a múlttal nem szabad foglalkoznunk. A Ferencváros nem lepett meg a taktikájával, az erősségeit remekül használta ki.

Zoran Mamic