Nagyjából félház lehetséges az előírások betartásával.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 1. forduló
Szombat, 18.00, Érd Aréna: Ferencváros – Rosztov Don
Jegyek: 4500 Ft – 7500 Ft – megvásárolható online vagy később a helyszínen.

Az EHF szigorú előírásait figyelembe véve clubunk megközelítőleg 1200 szurkolót tud beengedni. A bajnoki mérkőzésekre bérlettel rendelkezőknek elővásárlási joga van – részletek az elővételes vásárlásról: Fradi.hu

Kovacsics Anikó

A nyáron újra kellett építeni a csapatot, hiszen sok új érkező volt. Sajnos Alicia Stolle és Márton Gréta sérültek voltak, így előbb csak a fizioterapeutákkal dolgoztak, valamint a felkészülési programunkon is változtatnunk kellett a koronavírus miatt, nem tudtunk játszani se a Bersttel, se a Nagybányával.

Bognár László, ügyvezető

Tavaly nem volt szerencsénk a sorsolással, nehéz csoportba kerültünk és nem tudtuk elérni a negyeddöntőt. Szeretném, ha újra ott lennénk a legjobb nyolc között és ha úgy sikerült a csapatépítés, valamint kis szerencsénk is lesz, akkor küzdhetünk a Final4-ért. Ez a játékosok, a vezetők és a szurkolók közös álma. De ehhez el kell érnünk a legjobb formánkat, a Bajnokok Ligája új lebonyolítási rendszere pedig nagy kihívásokat tartogat. Úgy gondolom, hogy így több csapatnak lesz esélye a négyesdöntőre, nagyon érdekes szezon előtt állunk.

EHF