Férfi kézilabda csapatunk vezetőedzője aláírta szerződéshosszabbítását.

Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata hosszabbított Horváth Attila vezetőedzővel.

A szakember 2017 decemberében vette át a csapat irányítását, akkor nagy bravúrral sikerült benntartania az együttest az első osztályban (12. hely). Második évében a hetedik helyre vezette a csapatot, az előző, csonka szezonban pedig a vesztett pontokat tekintve a negyedik pozícióban állt a Ferencváros a bajnokság lefújásakor.

A fiatal magyar játékosokhoz mindig bátran nyúló Horváth Attila újabb két évre írt alá a zöld-fehérekhez, a stábja sem változik: Horváth Zsolt másod- és kapusedzőként, Pozsonyi Zsolt erőnléti edzőként, Varga Máté gyúróként segíti a munkáját.

Örülök, hogy tovább folytatjuk a munkát Horváth Attilával és stábjával, amely az új szerződés értelmében a hazai rendezésű, 2022-es Európa-bajnokság alatt is irányíthatja a szakmai munkát a Ferencvárosnál. Remélem, hogy ezalatt az idő alatt további játékosokat nevelhetünk ki a magyar kézilabdának és a magyar válogatottnak” – mondta Király Sándor, a férfi szakosztály vezetője.

Két és fél éve vagyok a Ferencvárosnál, nem edzősködtem még ennyit felnőtt csapatnál, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk – kezdte a játékosként 63-szoros válogatott Horváth Attila. – Külön örülök annak, hogy megkaptam a bizalmat azzal, hogy kétéves szerződést írhattam alá, ez a munkám elismerése. Az idén szeretnénk meríteni az előző évi bajnoki szereplésből, reméljük, ez erőt ad a még mindig fiatal csapatunknak a szezonra, annak ellenére is, hogy elveszítettük egy meghatározó emberünket. Ebben az idényben is nagyon fontos lesz, hogy elkerüljük a sérüléseket, ez tavaly sikerült, remélem, ugyanezen az úton megyünk tovább. Fiatal sikerre éhes csapattal dolgozhatok, meglátjuk, ez a keret ebben az évben mire lehet képes.

Fradi.hu