Megszűnt a rendkívüli jogrend, megnyílnak a Groupama Aréna kapui, megtelhet a lelátó már az Újpest ellen.

Férfi labdarúgás, NBI, 31. forduló
Szombat, 21.05, Groupama Aréna
Ferencváros – Újpesti Dózsa
Jegy: 2100 Ft – 43000 Ft

A soron következő bajnoki mérkőzésünk A kategóriás, ez alapján alakulnak a jegyárak, megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben.

A mérkőzés helyszíni megtekintésével kapcsolatban minden eddigi korlátozás megszűnik, azaz minden, érvényes jeggyel rendelkező drukkerünk a helyszínen szurkolhat a derbin. Ez érvényes a 65 év felettiekre is.

Ettől függetlenül arra kérjük drukkereinket, hogy fokozottan figyeljenek oda a higiéniai szabályok betartására. A stadion beléptető kapuinál továbbra is ott lesznek a kihelyezett kézfertőtlenítők, amelyeket bárki használhat. Kérésre hoszteszeink továbbra is biztosítják a kézfertőtlenítő használatát a kapukon kívül és belül egyaránt.

A kapukat már három órával a mérkőzés kezdete előtt megnyitjuk!

Fontos kérés szurkolóink felé, hogy a várható nagy érdeklődés miatt érkezzen mindenki a megszokottnál sokkal korábban a találkozóra. A kapukat éppen ezért már három órával az összecsapás kezdete előtt, azaz 18.05-kor megnyitjuk. Minden belépési pontot megnyitunk.

További információk: Fradi.hu