Clubunk bajnoka veszi át a kispadot Vad Lajostól – aki mögül játékosai „kifaroltak” és nem igazolnak át a Vasasba.

Valóban megyek a Vasasba, de egyelőre úgy tűnik, hogy egyedül – mondta a Magyar Nemzetnek Vad Lajos. – Úgy tudom, mindenki vagy majdnem mindenki marad a Kondorosi úton, még Burián Gergő is, pedig ő már elígérkezett a Vasashoz. Aztán mégis marad.

Az korábban eldőlt, hogy a legjobb légiós, Andrija Prlainovic nem marad Magyarországon, Franciaországba igazol a Marseillehez.

Kovács István, a Szolnoki Dózsa szakmai igazgatója: „A honi vízilabdás közeg összezárt, és a maguk módján segítették a klubok a főszponzor nélkül maradt OSC-t. Nem véletlen, hogy a Fradi például elengedte edzőnek Varga Dánielt a Nyéki Imre Uszodába.

Varga Dániel így nyilatkozott a VLV-nek: „Valóban, az OSC vezetőedzője leszek a következő szezonban. A klub vezetői egy olyan koncepcióval kerestek meg, amely szakmai szempontból nagyon tetszik. Fontos számomra, hogy nem egy esztendőben, hanem években gondolkodik mindenki, tehát most egy építkezés veszi majd kezdetét. Az is kiemelendő, hogy magyar játékosokból áll majd a csapat és végül: garanciát látok arra, hogy az a szakmaiság, amit képviselek, megvalósítható, elnyerte a klub vezetőinek tetszését.