„Dédé” öröme az ürömben az volt, hogy a jelen helyzetben egyszerűbben meg tudta oldani a költözést új otthonába.

– Hogy telik egy napod?
– Az új, közös kuckóban ébredünk feleségemmel, Kingával, utána a kutyával sétálok vagy futok, a kiírt edzéstől függően. A közös ebédkészítés után csendespihenőnk van, játszunk a kutyával, este pedig sorozatot nézünk, például Gotham vagy Hétköznapi vámpírok – társasjátékozunk, kártyázunk vagy olvasok, most a LeBron-vállalatot kezdtem el. Néha forgatom a 4x4x4-es Rubik-kockát. Amikor Kinga már alszik, késő este, akkor PlayStationözök, legutóbb a Batmannel játszottam. Egyelőre nincs internet a lakásunkban, de majd ha lesz, akkor online játszok az NBA2K-val is.

– Mikor volt utoljára labda a kezedben?
– Mindennapos a kezemben a labda, mert a kutya igényli a játékot, és kosarazni is szoktam vele. Sajnos a palánk nincs még meg, így nem tökéletes az élmény, de lassan meglesz az is, nagyon várom már. Persze mindemellett a kézilabda nagyon hiányzik. A mozgás megvan, de a kontaktot és az egymás ellen való küzdést a kutya sajnos nem pótolja.

– Mi hiányzik a legjobban a Fradiból?
– Minden hiányzik. A társaság, a csapattársak, és a Bujdosó Bendi által már említett boy day, amikor két edzés között, egy ebéd és egy kávé mellett tudunk beszélgetni a srácokkal.

– Mennyire tartod a kapcsolatot a csapattársakkal?
– A viber csoportunk erre tökéletesen alkalmas, de többekkel hetente telefonon is beszélek.

– Hozott a vírushelyzet bármilyen pozitív változást az életedbe?
– Egyszerűbb volt így a költözést megoldani. Örülök annak, hogy többet vagyok a feleségemmel és a kutyámmal is. Nagyon remélem, hogy minél előbb visszatér majd az élet a rendes kerékvágásba.

Fradi.hu