Az Erste Liga ma tíz órától tart sajtótájékoztatót, ahol bejelentik, ki kit választott a rájátszásban.

Férfi jégkorong, Erste Liga, középszakasz, felsőház, 8. forduló
Ferencváros 7-2 DEAC
Harmadok: 1-0, 2-1, 4-1
Gólok: Hajós (Nagy G., Tóth A.), Németh (+1, Pavuk), Switzer (Tóth Ri., Pavuk), Tóth A. (Hajós, Nagy G.), Nagy G. (+1, Tóth Ri.), Jászai (Pozsár, Roczanov), Pozsár (Karmeniemi)

Nagy K. (Arany)
Kärmeniemi, Pulli – Hajós, Nagy G., Tóth Ad.
Hegyi, Sarcia – Pavuk, Switzer, Tóth Ri.
Boros, Tóth Gergely – Farkas, Németh, Tóth Gergő
Jászai – Pozsár, Roczanov

Miután a lényegi dolgok már korábban eldőltek, így már csak a „visszavágás” lehetősége jelenthetett igazi motivációt a mérkőzésre. Amelyen ezúttal Nagy Kristóf védte a hálónkat, valamint majd egy sornyi légiósunk is kimenőt kapott: nem volt ott a jégen a Juusela – Kulmala – Rantanen trió. A meccset végig kézben tartottuk, a DEAC-ban csak a légiósok villogtak, míg nálunk mindegyik sor kitett magáért, főleg az utolsó harmadban láthattunk nagyon szép gólokat. A vége magabiztos győzelem lett, jöhet a rájátszás!

Fodor Szabolcs

Bár tétnélküli mérkőzés volt, nekünk mégis volt benne egy kicsi, hogy a múltkori debreceni meccs után visszajöjjünk és összerakjuk a játékunkat. Nem könnyű ilyenkor felpörögni, de nekünk ez most elég jól sikerült. Az volt a cél, hogy győzelemmel fejezzük be a középszakaszt és jó szájízzel menjünk a rájátszásra. Ennek eleget tettünk.