Női labdarúgó csapatunk játékosa, Nagy Virág húzott focicsukát a bálon.

Pályán kívül is nagy feladatok várnak Nagy Virágra, a Ferencváros női labdarúgócsapatának U19-es válogatott játékosára, akinek az érettségire való felkészülés mellett a korosztályos Európa-bajnoki selejtező elitkörében is helyt kell állnia. Mindeközben a humorérzékét sem veszítette el: az ifjú játékos nemrég a szalagavató báljáról posztolt fotót, amelyen gyönyörű ruhájához stoplis cipőt húzott.

Persze csak a poén és a kép kedvéért cseréltem cipőt, a táncot már nem vállaltam bennemesélte a Blikknek a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium diákja. – Kevés táncórára jutottam el, így az osztályfőnöknek hála felvételek alapján, a tükör előtt egyedül gyakorolva sajátítottam el a lépéseket.

View this post on Instagram

Prom 💃🏽 #family #secondfamily #friends ❤️

A post shared by Nagy Virág (@_nagyvirag_) on

A tanulás és a fociedzések összeegyeztetése táncórák nélkül sem volt eddig egyszerű Nagynak.

Sokat utazunk a válogatottal és a klubcsapatommal is, van, hogy hetekig nem jutok el a suliba. A nemzeti csapatnál tanulószobán próbálom pótolni a lemaradásom, a Fradinál a társak segítenek – tette hozzá Nagy. – Tartok az érettségitől, főleg a matektól, ám ha túl leszek rajta, a Testnevelési Egyetemen folytatnám tanulmányaimat, de beadnám jelentkezésemet a tanítóképzőbe is.

Az FTC középpályása elsősorban a futballpályán érne el sikereket.

Célom, hogy külföldre, egy erősebb bajnokságba igazolhassak, de előtte mindent megteszek azért, hogy a Fradival bajnok legyek, az U19-es válogatottal kijussak az Eb-re, majd később a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozhassak – árulta el Nagy.