Hokisaink Erdélyben lépnek jégre.

Férfi jégkorong, Erste Liga, középszakasz, felsőház, 1. forduló
Brassó, 17.30: Corona Brassó – Ferencváros

Idegenben mindkétszer szoros meccset játszottunk a sárga-kékekkel, előbb szétlövésben maradtunk alul, majd egygólos győzelemnek örülhettünk, így nem vár ránk könnyű feladat ma este sem. Ezt jelzi az is, hogy a Brassó a héten első középszakaszos meccsén megviccelte a Csíkszeredát, méghozzá a Sportclub otthonában.

Csapatunk a csodálatos Magyar Kupa győzelem után nem ünnepelhetett sokat, hamar útra kelt, a bázis ezúttal is Csíkszereda, ott készültünk a csütörtök – péntek “ritmusra”, holnap ugyanis a csíki kék-fehérekkel is megmérkőzünk.

Edzés a Vákár műjégpályán:

A pontvadászat alapszakaszában csapatunk védelme volt a legjobb, 77 gólon tartottuk az ellenfeleket, emellett az emberhátrányos játékunk is kiváló volt, hiszen ellenfeleink fórjainak 85%-át hatástalanítottuk. 27 játékost vetettünk be a mérkőzéseken, ez a legkevesebb – holtversenyben az Acélbikákkal és a Csíkszeredával. Mindkét kapusunk 90% felett teljesített, Arany Gergely 25 meccsen 92.77%-os, Nagy Kristóf pedig 12 meccsen 93.29%-os hatékonyságot ért el. Házi gólkirályunk Rasmus Kulmala lett 20 találattal, a pontkirály pedig Brett Switzer, 47 egységet szorgoskodott össze.

Statisztikák a többi csapatról: Erste Liga

A mérkőzés előtt támadónkat, Tóth Richárdot kérdezték: