Idegenben arattunk magabiztos győzelmet.

Női kézilabda, NBI, 15. forduló
Kisvárdai KC 21-31 (13-18) Ferencváros
Gólok: Háfra 6, Klujber 6, Lukács 6, Szucsánszki 3, Klivinyi 2, Kovacsics 2, Snelder 2, Bánfai 1, Márton 1, Pásztor 1, Schatzl 1

Beszámoló: Fradi.hu

Bíró Blanka

Nehéz mérkőzésre számítottunk, nehezen is indult. Nem szabad lebecsülni a Kisvárdát, hiszen hazai pályán remek eredményeket ért el. A legfontosabb az volt, hogy az MTK ellen magunknak ásott gödörből kijöjjünk és magabiztossá tegyük a védelmet, mert mi akkor vagyunk eredményesek, ha jó a védekezés, kevés gólt kapunk és akkor elől nem lesznek problémák.

Elek Gábor

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de azért szerencsénk is volt, akadtak bőséggel kapufák a Kisvárda részéről. 9-3-ig minden rendben ment, utána volt egy gyengébb szakaszunk, de a szünetre megint lett egy nagyobb különbség. A második félidő elején nagyszerű védekezéssel és kapusteljesítménnyel magabiztossá tettük ezt a győzelmet. Az elmúlt két forduló alapján nem gondoltam volna, hogy ennyivel tudunk nyerni, nincs is most ennyi a két csapat között, de nálunk extrát ment ma a hátsó alakzat, ez hozta azt, hogy ekkora különbséggel tudtunk nyerni.