Bajnoki címmel zárná pályafutását a fehérvári védő.

– Miután kiestek az Európa Ligából, volt, aki felvetette: nézzék a jó oldalát, hiszen „csak” a bajnokságra és a Magyar Kupára kell összpontosítaniuk.
– A kiesésnek sosincs jó oldala! Azt követően, hogy egy évvel ezelőtt megmérettünk az Európa Liga csoportkörében, feltett szándékunk volt, hogy az idén is eljutunk odáig. Sajnálom, hogy nem sikerült.

– A bajnokság közben elejtett egy-két nyilatkozata arról árulkodott, nem feltétlenül elégedett.
– Nem is lehetek az, hiszen a Ferencváros előttünk áll a tabellán. Voltak jó és kevésbé jó periódusaink, a bajnokság elején úgy tűnt, mindenki okult a Vaduz elleni kudarcból. Becsületbeli ügynek tekintettük, hogy az NB I-ben és a kupában is a maximumot hozzuk ki magunkból, de el kell ismerni, az ősz második felében nem mindig nyújtottuk azt, ami elvárható tőlünk. S igen, csapatkapitányként időnként hangot adtam annak, hogy rendet kell tenni a fejekben – remélem, a mondandóm nyitott fülekre talál.

– Megelőzhetik a Fradit?
– Ez a tervünk. Lehet, hogy profi pályafutásom utolsó szezonja következik; ha úgy alakul, hogy nem lesz folytatás, szeretnék szépen búcsúzni. A Mol Aréna Sóstóban még nem ünnepelhettem bajnoki címet – remélem, megadatik.

forrás: nso.hu