A Fradi mestere érthetően csalódottan, de büszkén nyilatkozott – bolgár kollégája sok sikert kívánt nekünk a bajnokságra.

Ez volt a legjobb meccsünk, rengeteg helyzetünk volt, meg tudtuk volna nyerni a meccset. A meg nem adott tizenegyes – ami 100%-ban az volt – picit visszavetett minket. Nagyon büszke vagyok a csapatra. Egy nagyon erős csoportban egy vereséget szenvedtünk, sok koefficienspontot szereztünk, amiben nagy elmaradásunk volt a szezon elején. Most meg kell nyerjük a bajnokságot, mert vissza akarunk térni a nemzetközi porondra. Most megtapasztalták a fiúk, hogy mit jelent ez a szint és ez önbizalmat kell adjon a folytatásra. A szurkolók nagyon büszkék lehetnek a fiúkra. Együtt vagyunk egy csapat, a játékosok, az edzők és a szurkolók. Többre is képesek lehetünk együtt, ehhez persze erősítenünk kell és pihennünk. Jól játszottunk az első félidőben, kialakítottuk a helyzeteket. A második félidőben fáradtabbak voltunk egy hosszú szezon végén. De így is szerezhettünk volna gólokat. Kompaktak maradtunk, ennek nagyon örülök.

Szergej Rebrov

Nehéz meccs volt egy nagyon erős ellenféllel szemben. Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak a magyar bajnokságban. Megérdemelten megyünk tovább a tavaszra. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de magabiztosak voltunk.

Alexi Zhelyazkov