A kék-fehérek fiatal és erős kerettel álltak ki a mérkőzésre.

Bajnoki címvédő öregfiúk labdarúgócsapatunk a múlt heti, Pénzügyőr elleni vereség után mindenképpen javítani szeretett volna az MTK elleni örökrangadón. A bajnokság 10. fordulójának záró mérkőzése kiválóan indult a mieink számára, ugyanis Győri Rajmund révén már a 14. percben megszereztük a vezetést. Újonc játékosunk egy pompás emeléssel talált be a kék-fehérek kapujába. Sajnos az örömünk csak három percig tartott, ugyanis a hazaiak fordítottak, így a szünetre 2-1-es MTK-előnnyel vonulhattak a felek.

A második játékrészben ismét Győri villant, miután ballal, a bal összekötő helyéről lőtt a kapuba. Az egyenlítő gól után több, komoly lehetőségünk is volt, de nem találtunk be. A kimaradt helyzeteket pedig az MTK megbosszulta és a 64., illetve a 68. percben szerzett gólokkal 4-2-re megnyerte az örökrangadót.

Sajnos az ősz legfontosabb mérkőzésére több kulcsjátékosunk nem tudott eljönni, míg az MTK a lehető legerősebb összeállításában lépett pályára. Fiatalabb kerettel bíró ellenfelünk a helyzetek és a látottak alapján megérdemelte nyerte meg a mérkőzést. Tavasszal javítunk!” – értékelte röviden a meccset Dzurják József vezetőedző.

Férfi labdarúgás, Öregfiúk, 10. forduló
MTK 4-2 (2-1) Ferencváros
Gólok: Győri 2

Nagy G. – Ebedli (Zsolnai, 74.), Telek, Balog Z., Keller – Lazic, Józsi – Holló (Szűcs M., 41.), Lisztes, Jordáki (Ujfalusi, 60.) – Győri

Fradi.hu