Ám ez sem volt elég, öregfiúk csapatunk elveszítette veretlenségét.

A bajnokságot hét forduló után vezető öregfiúk csapatunk hétfő este a Pénzügyőrt fogadta az FTC-MVM Sportközpontban.

A találkozót meglepetésre a vendégek kezdték jobban, akik egy előreívelés, majd egy 30-ról jól eltalált lövés után vezetést szereztek, majd ezt követően második góljukat is megszerezték. Lisztes azonban még a szünet előtt szépített: egy baloldali szögletet rúgott kapura középpályásunk, a kapus csak be tudta paskolni a labdát (1-2).

A második félidőben az egyenlítés is összejött, miután Lászka jobboldali beadását Bubcsó a hosszún jobbal a bal alsóba rúgta (2-2). Ezt követően azonban újra ellenfelünk pillanatai következtek, a Pénzügyőr egy kapuba kotort labdával, majd egy újabb bombagóllal 4-2-re elhúzott.

A hajrában Lengyel szépített, majd óriási erőket mozgósítottunk az egalizálásért, de hiába szögeztük az ellenfelet a kapujához, nem sikerült elérni célunkat. Ezzel a szezon első vereségét szenvedtük el (3-4).

Dzurják József (vezetőedző): – Sajnos ez egy ilyen nap volt. Fejben nehezen viseltük az ellenfél játékstílusát. A nagyot küzdő ellenfélnek minden sikerült, amibe belerúgtak az gól lett, nekünk pedig minden kifelé pattant.

Férfi labdarúgás, öregfiúk
Ferencváros 3-4 (1-2) Pénzügyőr
Gólok: Bubcsó, Lengyel, Lisztes

Nagy G. – Ebedli (Jordáki), Telek (Szeiler), Keller, Fehér – Szűcs M., Lisztes, Lászka, Bubcsó – Holló (Lengyel), Jovánczai

Fradi.hu