Játékosunkat külföldről is keresték, ennek ellenére a Fradiban folytatja.

A 19 éves Csiki 2012 nyarán szerződött a Ferencvároshoz, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat, majd egy rövid kókai kitérő után 2017. februárjában mutatkozott be az FTC felnőtt csapatában az NB I-ben. Az elmúlt két évben összesen 53 tétmérkőzésen lépett pályára a Fradiban, amellyel egy bajnoki és három Magyar Kupa-sikert ünnepelhetett. Szerepelt az U17-es és az U19-es válogatottban, a felnőttek között pedig 2019. február 27-én egy Thaiföld elleni felkészülési meccsen mutatkozott be.

Egy hosszú folyamat végére került most pont. Voltak lehetőségeim és külföldi ajánlataim is, de nagyon örülök, hogy itt maradhattam és a Fradi sikereiért küzdhetek. Természetesen a döntésemben közrejátszott, hogy a Bajnokok Ligájában játszunk majd és remélhetőleg sikeresek leszünk. Sőt, én arra is készülök, hogy az ősszel még pályára lépünk a BL-ben, illetve az új szezonban szeretnék ismét duplázni az FTC-vel. Hosszú alapozásban vagyunk, de meg kell nyomnunk, ha sikert szeretnénk elérni Pozsonyban. Mindenki száz százalékot ad bele és mindenkinek egy cél, a továbbjutás lebeg a szeme előtt” – mondta Csiki Anna.

Az érzelmek döntöttek. Azokkal a csapatokkal, amelyek megkeresték őt, anyagilag nem tudunk ugyan versenyezni, de szerintem most nem lett volna érdemes azért váltani, hogy egy, a bajnokságában a középmezőnyhöz tartozó nyugat-európai csapatban játsszon. Azt gondolom, hogy neki még egy évre szüksége van, hogy egy nagyon profi csapatban is megállja majd a helyét. Nagyon boldog vagyok, mert egy saját nevelésű játékos maradt velünk, aki az egyik legnagyobb értéke a jelenlegi csapatunknak” – tette hozzá vezetőedzőnk, Dörnyei Balázs.

Fradi.hu

Csiki-dupla a Diósgyőr elleni győztes Magyar Kupa döntőn: