Bajnokok Ligája győztes vízilabda csapatunk kerete kisebb átalakuláson mehet keresztül a nyáron.

Hamarosan Belgrádban leszek, boldog vagyok, jobb nem is lehetett volna ez a hétvége. Sok trófeát gyűjtöttem be a Fradival, mondhatni, hogy: jöttem, láttam, győztem, mentem… Itt az idő, hogy váltsak, előbb kicsit felfrissülök, már van pár ajánlatom csapatoktól.” – mondta a nyolcasdöntőben remek teljesítményt nyújtó Stefan Mitrovic.

Veterán klasszis centerünk, Slobodan Nikic sem marad: „Talán az is a javunkra vált, hogy nem figyeltek annyira ránk, mi tudtuk, hogy mire vagyunk képesek, be is bizonyítottuk. A büntetők mindig lutrik, talán le is zárhattuk volna korábban a döntőt, remek sorozat volt. Hazamegyek, hogy milyen szerepem lesz a jövőben, azt még nem tudom, de hamarosan eldől.

Andrija Prlainovic hazája sajtójában mondta el, hogy nem megy el Moszkvába a Dinamohoz, mivel a részletekkel nem volt megelégedve – ehhez hozzátartozik, hogy az oroszok mecénása elhunyt, így a BL-ben szereplő csapatnál lehet, hogy problémák lesznek az elkövetkezendő időkben. A Szolnoki Dózsa játékosa arról is beszélt, hogy volt ajánlata a Fraditól, de végül az OSC-vel kötelezte el magát, így Vad Lajos kezei alatt folytatja pályafutását.

A lapok szerint Görögországból érkezhet erősítés csapatunkhoz, az Olympiacos Pireusz játékosa, Ioannis Fountoulis öltözhet zöld-fehérbe. Róla talán elég megemlíteni annyit, hogy a Bajnokok Ligája Final8 elődöntőjében három góllal terhelte meg a Pro Recco hálóját.