Kovács szerint sokat foglalkoztak vele a szurkolók.

Juhász Roland

A piros lap döntően befolyásolta a mérkőzést, mert bár nem kezdtünk jól, hátrányból is visszajöttünk, és az első félidő második felétől már uraltuk a találkozót, nem tudtak mit kezdeni az agresszív letámadásainkkal a hazaiak. A második játékrész elején sem éreztem még akkora problémát, de sajnos a kupameccsekkel ellentétben a pontrúgásokból ezúttal a Fradi jött ki jobban, egy szöglet és egy szabadrúgás után szereztek újra vezetést, majd biztosították be a győzelmet. A negyedik gól miatt bosszús vagyok, de összességében büszke vagyok a csapatra. Mindent megpróbáltunk, de az emberhátrány egy Ferencváros szintű csapat ellen megpecsételi a dolgokat. A végsőkig küzd a csapat, de igazából még akkor sem lett volna egyszerű a helyzetünk, ha esetleg nyertünk volna, így pedig még nehezebb lett. Természetesen meg szeretnénk nyerni a kupát, nincs sok időnk a vereségen keseregni, hiszen kedden már jön a Debrecen elleni visszavágó. De a hátralévő bajnoki találkozóinkat is meg szeretnénk nyerni, hiszen úgy lehet teljesen értékes ez a szezon.

Kovács István

Óriási megtiszteltetés, ha Huszti Szabolccsal emlegetnek egy lapon, márpedig a Ferencváros közönsége elég sokat foglalkozott velünk. De tudjuk, a szurkolói lélektannak ez is egy vállfaja, azok a játékosok pedig, akik csak szürke eminenciások, nem biztos, hogy ezt megkapják, én pedig örülök, ha nem közéjük tartozom. A piros lap ellenére a félidőben összeszedtük a sorainkat a szakmai stábbal, és jól kezdtük a második félidőt, birtokoltuk a labdát, voltak lehetőségeink, és bár nehéz volt emberhátrányban játszani a Fradi ellen, a gólokat mégis pontrúgások után kaptuk, ami azért elkerülhető lett volna, ez eddig nem volt ránk jellemző. Gratulálok a Ferencváros játékosainak, profi módon lehozták ezt a találkozót.

Pátkai Máté

Valószínűleg jogos volt Anel második sárga lapja, amely alapjaiban befolyásolta a meccset. Az első félidő kiegyenlített volt, a másodikban viszont fölényben volt a Ferencváros. A félidőben egyébként nem foglalkoztunk azzal, hogy kielemezzük a kiállítást, igyekeztünk felkészülni a második játékrészre. Sajnos az már eléggé egyoldalúra sikerült. Marko Nikolics vezetőedző azt vallja, hogy pontrúgásból nem szabad gólt kapni, hiszen fel lehet rá készülni. A második gólnál a labda átszállt a hosszúra és Viníciusszal sajnos megrúgtuk egymást, ha az nincs, ki tudtam volna fejelni. Sajnos ez most így alakult, gratulálunk a Ferencvárosnak.

Origo, Videoton