Kapusunkat a mai ételosztáson kérdeztük a jótékonyságról és természetesen a fociról is.

Az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen tartott ma ételosztást Clubunk a Fradi stadionnál. Öröm volt látni, hogy ennyi rászoruló arcára sikerült mosolyt csalni. Sportolóink aktívan vettek részt az ételek felszolgálásában, beszélgettek, szelfik készültek. Köztük is kiemelkedett kapusunk, aki igencsak aktív volt a felszolgálásban és a program hivatalos vége után is sokáig beszélgetett szegény barátainkkal, láthatóan nagy örömet okozva nekik.

Dibusz Dénes

Mindenkinek nagyon fontos, aki eljött, hogy részt vegyen ezen a rendezvényen. Mindenki nyitott volt, próbáljuk azt megteremteni, hogy ne csak az étkezés csaljon az arcukra mosolyt, hanem személyes kapcsolatot próbálunk létesíteni, asztalhoz ülni, beszélgetni. Jó lenne hagyományt teremteni, hiszen két-három éve már volt ilyen kezdeményezés, ugyanígy itt a pályán. Öröm, hogy legalább a mai napon segíteni tudtunk.

A Péccsel is segítettünk a Dóri ház alapítványnak, a Fradinál is már hagyomány, hogy karácsony előtt ajándékot osztunk és a gyerekeknek is szebbé tesszük a karácsonyt. A csapaton belül is minden hónapban van egy ügy, amit támogatunk egy beteg vagy rászoruló vagy éppen egy alapítvány, de ezt nem szoktuk reklámozni, mert nem ez a cél, de ez is mutatja, hogy milyen jó közösség vagyunk, mert mindenki odaáll ilyenkor.

A focit illetően játékban nem úgy alakult, hogy azt elvártuk, a Honvédot be tudtuk darálni, de aztán két meccsen is az utolsó pillanatban a győzelem, pedig azzal nagy lépést tettünk volna a bajnoki cím felé. A Kisvárda ellen próbáltunk magasabb elvárásoknak is megfelelni, de azon a meccsen ez sajnos görcsösségbe fordult, bár a második félidő már ott is jobb volt. Hétvégén viszont nagyon jól játszottunk, szép akcióink voltak, gyakorlatilag csak rajtunk múlott mennyi gólt rúgunk,. akár több gólt is szerezhettünk volna. Tudjuk azt, hogy kemény meccsek vannak hátra, hiszen mindenki a Fradit akarja megverni, mindenki ellenünk játssza az év meccsét, de aki bajnoki címet akar, annak meg kell ezt oldania. Biztos vagyok benne,hogy javuló játékkal szerezzük meg a következő meccseken a 3 pontokat és egyre közelebb lépünk a 30. bajnoki címhez.