A Fradi mestere a védekezéssel és Böde Danival is elégedett volt. Kuttor Attila szerint jó meccset játszottak. 7054-en voltunk kint, ez magasabb, mint az elmúlt harminc év utolsó őszi meccseinek átlaga.

Nehéz meccs volt, tudtuk, hogy az lesz, felkészültünk ebből a csapatból. A második félidőben túl sok teret hagytunk neki, de büszke vagyok a csapatra a védekezése miatt. Nem volt érdekes, hogy többet volt náluk a labda, az a lényeg, hogy melyik zónában. Szeretném látni a statisztikát, hogy ki mennyit lőtt kapura, a fociban csak a helyzetek és a gólok számítanak. Lőttünk három gólt, de lőhettünk volna többet is. Az elmúlt meccseken jól működött a kétcsatáros játék. Ma Dani hatvan perc alatt kihajtotta magát, ez jobb, mintha 90 percre osztotta volna az erejét, én ennek örülök jobban. Elfáradt és lecseréltem, de addig mindent beleadott. Ma Lanzafame lőtt gólt, Dani a védekezésből vette ki a szerepét, máskor ez fordítva van. Most két napig el kell feledkezni a fociról, utána rákészülünk a MOL-ra.

Szergej Rebrov

Értékes, jó meccset játszottunk a Fradival. Meccsben voltunk és harcoltunk – az első percben bekapott gól meghatározó lett a végére. Bátor focit kértem a csapattól, gratuláltam a srácoknak – megmutattuk, mit képviselünk. Benne volt az egyenlítés a meccsben, főleg a második félidőben jött ki a mi markáns játékunk. Elképzelhető, hogy az ilyen légkörű meccseket még szoknunk kell.

Kuttor Attila