Varga Dénes az Eger elleni kupameccsről, Varga Zsolt pedig a Pro Recco elleni BL-találkozóról nyilatkozott – három kulcsemberünk sem tud elutazni Olaszországba. A szerdai keretünkben nem lesz ott csapatkapitányunk, valamint Slobodan Nikic és Stefan Mitrovic sem.

Varga Dénes

Az első negyedet az Eger még teljes erejével megpróbálta hozni, hogy ledolgozzák a háromgólos hátrányt, nem sikerült nekik és onnantól kezdve, azzal, hogy mi tudtuk tartani a tempónkat, szépen lassan feladták, így ez a meccs hétgólos különbséget szült. Hogy mi a pontos oka annak, hogy Aaronnal pihentünk, Zsoltot kell megkérdezni, de ha így is ment, tudtuk a védőinket mezőnyben játszatni, illetve azokat, akik olykor kevesebb szerepet kapnak, akkor miért ne tegyük így? Mindenkinek hasznos ez. A második negyed vége előtt jöttem ki és utána ültem a padon, örültem neki, hogy tartani, sőt, növelni tudtuk az előnyünket. A második negyedben észrevettük a táblán, hogy minden gólunkat más-más játékos szerezte és törekedtünk is arra utána, hogy így nézzen ki, mindenki lőjön gólt, két ember hiányzott, ez így is szép azért.

Varga Zsolt

Fontos meccs előtt állunk, hiszen a világ egyik legjobb csapatával találkozunk, fontos erőfelmérő lesz mind fizikai, mind taktikai szempontból. Nehéz mérkőzés sorozat közepén járunk BL, bajnoki, válogatott és Magyar Kupa-meccsekkel a hátunk mögött. Sajnos ez a megterhelés meglátszik a csapaton. Három kulcsjátékos sérüléssel és egészségügyi problémákkal küzd, ezért nem tud velünk utazni Olaszországba. A stábom azonban mindent megtesz, hogy a hiányzók minél hamarabb visszatérhessenek.

Fradi.hu, SportVilág