Legutóbb clubunk legendája irányítása alatt fordult elő az, hogy csapatunk a bajnokság tavaszi szezonjában nem nyert idegenben mérkőzést.

Az 1986/87-es bajnoki évadban a többek között Bánkival, Fischerrel, Pintérrel és Zsiborással felálló, Dalnoki Jenő által dirigált Fradi nyolcból nyolc tavaszi mérkőzésén maradt nyeretlen: döntetlent játszott Zalaegerszegen (0-0), majd a Hungária körúton (0-0), ezután pedig a Viharsarokban kapott ki a Békéscsabától (0-1). Újabb két vereség következett: a Népstadionban a Dózsa ellen (0-1) és egy nagy pofon a Győri ETO-tól (1-4). A sort három döntetlen zárta: a Dunaújváros (1-1), a Pécsi MSC (2-2) és a szezonzárón a Videoton (1-1) ellen.

Azóta sorrendben Rákosi Gyula, Nyilasi Tibor, Novák Dezső, Varga Zoltán, Nyilasi Tibor, Marijan Vlak, Stanko Poklepovic, Csank János, Garami József, Pintér Attila, László Csaba, Gellei Imre, Zoran Kuntic, Csank János, Bobby Davison, Craig Short, Prukner László, Détári Lajos, Ricardo Moniz és maga Thomas Doll is sikeresen teljesítette ezt a nem túl nagy elvárást aktuális csapatával.

Egészen az idei, a 2017/2018-as szezonig, ahol jelenlegi vezetőedzőnk és játékosaink a tavaszi hat mérkőzés egyikén sem szereztek három pontot: Debrecenben kikaptunk a Diósgyőrtől (1-2), majd ötször ikszeltünk: Dózsa (0-0), Debrecen (1-1), Videoton (0-0), Honvéd (1-1) és Balmazújváros (3-3).