Dani a hétvégi bajnokiról, a válogatottról és a madocsai tavaszi nyitómeccsről is beszélt.

Böde Dániel

Mindenféleképpen úgy készülünk, hogy lesz mérkőzés szombaton. A heti munkánkra annyiban hat ki az időjárás, hogy ezekben a napokban újra műfüvön kell edzenünk, ami nem a legmegfelelőbb, de természetesen ugyanúgy edzünk, csináljuk tovább a dolgunkat. Bízom benne, hogy az idei év sokkal több pozitívumot tartogat számomra, mint a tavalyi, a téli felkészülés során minden edzésen részt tudtam venni, így mostanra utolértem magamat.

A válogatott mérkőzésekig még van hátra három hét, így ezzel egyelőre nem foglalkozom, csak a Diósgyőr elleni meccsre koncentrálok. Szeretnék ismét gólokat rúgni, hát persze, de a legfontosabb, hogy győzzünk, hiszen a bajnoki cím a célunk. Az, hogy legutóbb kétszer betaláltam mert jól jött ki a lépés és talán egy kicsit szerencsém is volt, nem azt jelenti, hogy minden mérkőzésen kettőt fogok rúgni. Pedig én volnék a legboldogabb, ha ez sikerülne.

Amikor ütköznek a meccsidőpontok, természetesen megoldott a helyettesítés Madocsán, ám most, hogy szombaton játszunk a Diósgyőr ellen, a vasárnapi edzés után még éppen hazaérnék a Bátaapáti elleni első tavaszi mérkőzésre.

Népszava