A Green Monsters hagyományos karácsonyi adománygyűjtésén keresztül.

Tisztelt Szurkolótársaink!

Eddigi hagyományainkhoz hűen idén is karácsonyi adománygyűjtést szervezünk a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegei és dolgozói számára. A gyűjtés mostantól indul és az év végi jótékonysági focitornával fog zárulni.

Az alábbiakban olvashattok egy listát arról, hogy jelenleg mire lenne a legnagyobb szüksége a kórháznak. A felsoroltakon kívül természetesen várjuk a pénzbeli felajánlásokat is, melyekből vagy a listán szereplő dolgokat fogjuk megvásárolni vagy pedig orvosi műszereket. Az orvosi eszközök, amikre jelenleg szükségük lenne, sajnos megközelítik az 1 millió forintot, így ezeknek a megvásárlásában csak akkor fogunk tudni segíteni nekik, ha sikerül nagyobb összeget összegyűjtenünk decemberig.

Ezeken felül természetesen örömmel fogadjuk a plüssállatokat (kimosott/tiszta állapotban), játékokat 0-16 éves korosztály számára, készségfejlesztőket, jó állapotú könyveket, gyümölcsöket, édességet, kis kiszerelésű üdítőitalokat, illetve a diabéteszes gyermekek számára mindezekből a cukormentes változatokat.

Pénzbeli adományaitokat az alábbi bankszámlaszámra küldhetitek:
Unicredit Bank, Kovács László
Számlaszám: 10918001-00000025-95930003
IBAN-számlaszám: HU27109180010000002595930003
SWIFT-kód: BACXHUHB

A kórháznak az alábbiakra lenne jelenleg szüksége:
– 1 db fotelágy
– játszó szőnyegek
– vízforralók
– székek a kórtermekbe
– fali órák
– színes nyelű evőeszköz készlet
– 1 db mikrohullámú sütő
– kreatív játékok a gyerekeknek
– plédek, párnák, színes ágyneműhuzat
– irodába való szőnyegek
– bébiétel
– 5-9 kilogrammos csecsemőkre pelenka
– fürdetőkád állvánnyal

A gyűjtéssel kapcsolatos további fejleményekről, eseményekről itt az oldalon fogunk tájékoztatni Titeket a jövőben! Ha bármilyen kérdésetek lenne vagy adományt ajánlanátok fel, akkor kérjük, a gmadomany@gmail.com e-mail címre írjatok nekünk!

Mutassuk meg idén is, hogy mire képes a Fradi-család!

Green Monsters