A Palermo támadóját a Vidi is kinézete a hírek szerint.

A forzapalermo.it értesülései szerint több magyar csapat is szeretné szerződtetni a Palermo támadóját, Alessandro Diamantit. A lap úgy tudja, hogy a Videoton és a Ferencváros is kinézte magának a 34 esztendős játékost, a két NB I-es klub mellett a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely, valamint a Vécsei Bálintot is a soraiban tudó svájci Lugano is lecsapna a rutinos csatárra.

A hírek szerint a Lugano 280 ezer eurós ajánlattal vezeti egyelőre a versenyt, míg a Fradi, Vidi, DAC hármas 250 ezer eurót adna a futballistáért. (Az eredeti cikkben ezek az összegek éves fizetésként merültek fel, az évi 250,000 euró 6.4 millió Ft/hónak felel meg – ulloi129)

Diamanti a nemzetközi topbajnokságokban komoly rutint szerzett. Kilenc olasz élvonalbeli szezon alatt 200 Serie A-mérkőzése van, játszott a Livornóban, a Bresciában, a Bolognában, a Fiorentinában, míg a tavalyi idényt – Balogh Norbert és Sallai Roland csapattársaként – a másodosztályba kiesett Palermóban töltötte. Emellett megfordult a Premier League-ben is – West Ham, Watford -, és Kínát is megjárta már.

A forzapalermo.it szerint a csatár elsősorban Olaszországban szeretné folytatni karrierjét, ám meglehet, hogy ha nem talál magának megfelelő együttest, akkor ismét belevág egy külföldi kalandba.

A 17-szeres olasz válogatott Diamantinak 200 olasz első osztályú meccsen 33 gólja és 35 gólpassza van.

forrás: csakfoci.hu