A tegnapi második góljával a Fradi gólvágója megszerezte NBI-es pályafutása századik gólját! Gratulálunk! Daninak a Paks és a Ferencváros színeiben ehhez 272 bajnoki kellett. Érdemes megjegyezni, hogy élvonali karrierje első éveiben védekező középpályást játszott, és igazi középcsatár csak a Fradiban lett belőle. A Fradiban a tegnapi kettő a hatvanharmadik és hatvannegyedik élvonalbeli gólja volt. Ehhez 128 bajnoki kellett, azaz minden második meccsén szerez gólt átlagosan. Mindehhez még 32 gólpassz is hozzájön a Fradi-évek alatt, azaz a 128 meccsén 96 gólban volt tevékeny részes.

Az idei góllövőlistát is ő vezeti az NBI-ben (Feczesinnel holtversenyben), hat góljával, a házi góltáblát, amelyen vezetjük a találatok mellett a gólpasszokat és a kulcspasszokat, természetesen szintén vezet, 9 ponttal (7 gól, 1 assziszt, 1 kulcspassz), őt Djuricin követi hat ponttal (3-3 gól és gólpassz).

A Fradi öröktáblázatán ezzel Dani fellépett a 23. helyre, Sárosi III-mal áll holtversenyben, megelőzve Rákosi Gyulát, Turay Józsefet és Tóth-Potya Istvánt.

(A Fradi öröktáblázatát a tempofradi.hu-n találhatjátok, Kerékgyártó Balázsnak pedig köszönjük a jelzést, hogy elérkezett Böde Dani ehhez a mérföldkőhöz.)